follow us at Twitter
follow us at Facebook
RSS
A A A
 

Dialoogsteden

Nederland in Dialoog is sinds 2001 uitgegroeid tot een netwerk van zo'n 90 dialoogsteden. Wil je meer weten over de Dialoog bij jou in de buurt? Klik dan op het onderstaande kaartje voor een link naar de website van een van de deelnemende steden. Nieuws vanuit diverse steden vind je in Lokaal nieuws.

 

Een groot aantal landelijke en lokale coordinatoren, partners, ambassadeurs, experts, trainers, gespreksleiders en vrijwilligers zorgen elk jaar weer dat de Week van de Dialoog plaatsvindt. Wil je weten wie zich daarvoor inzetten? Lees hier meer over mensen die zich inzetten voor de Week van de Dialoog.

 

Het doel van Nederland in Dialoog is mensen met elkaar in een inspirerend gesprek te brengen door inzet van dialoog. Door aan dialoogtafels ervaringen, ideeën en dromen uit te wisselen, ontstaat er ruimte voor nieuwe inzichten en het benoemen van persoonlijke actie. Lees hier meer over Nederland in Dialoog.

 


 

Hier vind je meer informatie over hoe je aan Nederland in Dialoog mee kunt doen of bij kunt dragen.

 

In de rechterkolom staan alle plaatsen die ooit een Dag van de Dialoog hebben georganiseerd. Veel van hen doen dat ook dit jaar weer. Sommigen slaan een jaartje over.