follow us at Twitter
follow us at Facebook
RSS
A A A
 

Ik wil meedoen!

Meedoen aan Nederland in Dialoog kan op verschillende manieren:

 

Deelnemer

Wil je meedoen aan een dialoog, klik dan hier om naar een dialoogstad in jouw omgeving te gaan om te zien waar dialogen georganiseerd worden waar je bij aan kunt sluiten.

 

Tafelorganisator

Wil je in de Week van de Dialoog een ruimte beschikbaar stellen en een zo divers mogelijk groep van 6 tot 8 personen uitnodigen om mee in gesprek te gaan? Kijk dan of er in jouw plaats al een Dag van de Dialoog georganiseerd wordt waarbij je kunt aansluiten. Is dat niet zo, en wil je zelf gaan organiseren, lees dan hier wat daarvoor nodig is en stuur ons dan een mailtje: info@nederlandindialoog.nl.

 

Gespreksleider

Wil je een training volgen om tijdens de Week van de Dialoog een groep te begeleiden in een Dialooggesprek? Neem dan contact op met de coördinator van jouw plaats of Nederland in Dialoog.

 

Samenwerkingspartner

Wil je samenwerken met Nederland in Dialoog om mensen op een andere manier te spreken, nieuwe verbindingen tot stand te brengen of te inspireren? Zie je kansen voor dialoog in maatschappelijke initiatieven, bedrijven of bij de oveheid waar Nederland in Dialoog een rol in kan spelen of wil je het intitiatief op een andere manier ondersteunen? Laat dat dan weten via info@nederlandindialoog.nl.

 

Wil je zelf een Dag van de Dialoog organiseren? Laat ons dat per email weten, info@nederlandindialoog.nl.

 

Wil je geïnformeerd blijven, meld je dan aan voor de nieuwflits.

 

We horen graag van je!