follow us at Twitter
follow us at Facebook
RSS
A A A
 

Social Coupé in NS treinen

“Durf te luisteren”

“Durf te luisteren”

 

 

Iemand bekend met het SocialCoupé van de NS?


 De SocialCoupé is ontstaan uit een initiatief van Jop Doets en Laurent Lubbers (www.socialcoupe.nl). Zij willen samen met NS laten zien dat de trein een ideale plek is om elkaar te ontmoeten en in een leuk gesprek verzeild te raken. 

Nederland in Dialoog is uitgenodigd om op 6 november in de SocialCoupé van Den Haag Centraal naar Groningen en terug de dialoog met de reizigers aan te gaan.

Dit is het gevolg van eerder gevoerde gesprekken en veel gezamenlijke kernwaarden. Naast de stilte in de trein, krijgt het gesprek tussen onbekenden weer een platform om te ontstaan. Graag leveren wij daar een bijdrage aan.

Twee gespreksleiders van Nederland in Dialoog rijden deze dag mee om na ieder vertrek van een station de dialoog te starten met wie er is ingestapt.

Durf je te luisteren naar de ander en naar jezelf? Zin in een onverwachte ontmoeting?


Stap dan in!


De trein vertrekt om 10:34 uit Den Haag Centraal,13:14 in Groningen, 13:46 weer retour en is 16:26 terug in Den Haag Centraal


 

We verwelkomen de Nederlandse Spoorwegen van harte met hun SocialCoupé, waarmee ze een actieve bijdrage aan de Week van de Dialoog leveren. Tijdens de Week van de Dialoog van 4 tot 10 November 2013 gaan mensen in meer dan 100 steden en plaatsen aan duizenden verschillende tafels met elkaar in gesprek over actuele themas.

 

In deze week ontstaan in heel Nederland nieuwe verbindingen tussen mensen en we helpen daardoor Nederland nog mooier te maken en nog prettiger om met elkaar samen te leven. www.socialcoupe.nl