follow us at Twitter
follow us at Facebook
RSS
A A A
 

Dialoog Festival, Amsterdam

FESTIVAL VOOR HET GOEDE GESPREK

 

Hoe verloopt jouw favoriete gesprek? Wat proef jij in een goed gesprek? Liefhebbers van het goede gesprek nodigen je uit voor een proeverij van dialoogmethoden. Samen met collega’s uit Amsterdam – Dialoog in Actie, het Socratisch Café, Spirituele Academie Brahma Kumaris, Amsterdam Dialoog, Nederland in Dialoog , World Dialogue Foundation, Centrum Dialoog en Samenleving – kun je experimenteren met allerlei gespreksvormen. Tijdens het Dialoog Festival onderzoeken we de geheimen van een goed gesprek.

 Kom je mee het lab in?

 

Het festival vindt plaats op

 

zaterdag 13 september 2014

locatie:  Van Limmikhof van Amsterdam Outsider Art

 

Het festival voor het goede gesprek draagt als titel “Diversiteit in Dialoog” en we verwachten met 100 mensen uit heel Nederland een prachtige dag te organiseren met een proeverij van dialoogmethodieken. We hebben  24 verschillende dialoogworkshops waarbij interactie tussen deelnemers, reflectie, verbinding en onderzoek de kernwoorden zijn. Het aanbod varieert van socratisch onderzoek, talking stick dialogen,  tot kinderdialoog, van verhalen vertellen tot levenshouding,  kunstbeschouwing, wijsheidsbronnen en dialogen met beeldtaal en standbeelden theater.

Het volledige programma vind je op de website.

 

We organiseren dit festival met een team van 15 mensen uit Amsterdam en omstreken, die verbonden zijn aan allerlei verschillende dialoogmethodieken en organisaties (zie onze website).

 

 

Je kunt je  aanmelden voor het festival  via de website. Wees er snel bij, er zijn immers (maar) 100 plaatsen. De kosten voor deelnemers bedragen 55 euro en 7,50 extra als je van de lunch gebruik wilt maken.

Voor meer info kun je ook kijken op de website: http://www.diversiteitindialoog.nl.